قهوه را از گرما دور کنید
یکی از عوامل که می تواند باعث شود که قهوه خراب شود،گرما می باشد.اگر شما قهوه را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید می تواند باعث خراب شدن قهوه شما شود.بهترین دما برای نگهداری قهوه بین 22 الی 25 سانتی گراد است.اگر قهوه در دمای بیش از 25 درجه قرار بگیرد باعث می شود که قهوه شما طعم و عطر خود را از دست بدهد.بنابر این به شما پیشنهاد می کنم برای نگهداری از قهوه خود،قهوه را به دور از نور آفتاب و محیطی گرم قرار دهید.سعی کنید قهوه خود را در یک ظرف در بسته و تاریک قرار دهید تا قهوه شما خراب نشود.
رطوبت بلای جان قهوه
یکی از علائمی که نشان می دهد که قهوه شما خراب شده است؛وجود کپک بر روی پودر قهوه شما است.قرار دادن قهوه در جایی که رطوبت داشته باشد این شرایط را فراهم می کند که قهوه شما کپک بزند.علاوه بر این که رطوبت باعث کپک زدن قهوه می شود باعث از دست دادن طعم و عطر قهوه نیز می شود.بنابراین به شما پیشنهاد می کنم قهوه خود را در جایی نگهداری کنید که قهوه از رطوبت دور باشد.
قهوه را تازه بخرید
اگر شما جزو کسانی هستید که در خانه دستگاه آسیاب قهوه را دارید می توانید به راحتی با خرید دانه های قهوه به جای قهوه آسیاب شده دیگر خیلی کمتر دچار خراب شدن قهوه خود شوید.دلیل این پیشنهاد به شما این است که اکثر قهوه هایی که کپک می زنند و تاریخ انقضایشان تمام می شود از نوع قهوه های آسیاب شده هستند ولی دانه های قهوه به نسبت قهوه های آسیاب شده ماندگاری بیشتری دارند.
ولی اگر شما جزو افرادی هستید که دستگاه آسیاب قهوه در خانه ندارید می تواند به میزان یک هفته خود قهوه آسیاب شده بخرید و به فروشنده بگویید همان لحظه جلوی شما قهوه را آسیاب کند.
از کجا بفهمیم قهوه ما منقضی شده است یا خیر
بیشتر بسته های قهوه دارای یک تاریخ انقضا هستند که نشان دهنده زمانی است که تولید کننده تضمین می کند،کیفیت قهوه تا این تاریخ حفظ می شود.اگر از این تاریخ گذشته باشد پیشنهاد می کنم قهوه را مصرف نکنید.
اگر قهوه شما بدبو و یا طعم ناخوشایندی داشته باشد،این ممکن است نشانه منقضی شدن بودن آن باشد.قهوه منقضی ممکن است طعم و بوی خاصی داشه باشد که با تجربه معمول شما متفاوت باشد.
اگر در قهوه نشانه های رطوبت،قارچ،یا موجودات دیگر مشاهده کردید،این ممکن است نشان دهنده آلودگی و منقضی بودن آن باشد.قهوه را به دقت بررسی کنید تا از وجود هر گونه ناهنجاری اطمینان حاصل فرمایید.
قهوه عمدتا باید باید رنگ مشخص و ثابتی داشته باشد.اگر رنگ قهوه تغییر کند مانند زنگ طلایی و یا قهوه ای تیره،نشان از عدم تازگ و نامناسب بودن برا مصرف می باشد.
عوارض نوشیدن قهوه تاریخ مصرف گذشته
بسته بندی محکم قهوه به عنوان یک محصول خشک،به عنوان مانعی برای رشد باکتری و قارچ ها عمل می کند.اما باز شدن بسته و یا قرار گرفتن قهوه در معرض رطوبت،می تواند منجر به رشد باکتری ها و قارچ های مضر شود.مصرف قهوه آلوده به این میکروب ها ممکن است عوارض گوارشی مثل اسهال یا استفراغ ایجاد کند.
افرادی ممکن است به برخی مواد موجود در قهوه حساسیت داشته باشند،واگر قهوه منقضی شده باشد و یا به دلیل آلودگی با مواد مضر،ممکن است علائم حساسیتی را تشدید کند.این شامل حساسیت های پوستی،سرفه عطسه و مشکلات تنفسی شود.
توصیه ها
1- همواره تاریخ انقضای محصولات را بررسی کنید و از مصرف قهوه منقضی یا تاریخ گذشته خودداری کنید.
2- قهوه را در شرایط مناسب نگهداری کنید:به عنوان مثال در یک جای خشک و خنک
3- بسته بندی قهوه را همیشه بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که بسته بندی آن سالم و تمیز باشد.
4- در صورت شک در مورد ایمنی قهوه،بهتر است از مصرف آن خودداری کنید و از مصرف آن صرفه نظر کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.